Haku
Samsung Jet Bot

Testattavana

Samsung Jet Bot

Samsung Jet Bot -robotti-imurin ja älypuhelimeesi ladatun SmartThings-apin avulla kotisi siivous on täysin hallinnassasi, vaikka et edes olisi siellä. Aseta fokusalueita ja ei-siivottavia alueita ja seuraa robottiasi reaaliajassa. Seuraa, kun 80 testaajaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa testaa robotti-imuria. Testaajat saivat ostaa Jet Bot -robotti-imurin alennettuun hintaan ja arvioida käyttökokemuksensa Samsungin ja valikoitujen kumppanien sivustoilla.

  • Tuote Samsung Jet Bot
  • Toimeksiantaja Samsung
  • Testaajien lukumäärä 80

Ohjevähittäishinta 550 euroa. Testaajien hinta 275 euroa (50 %:n alennus valitusta Jet Botista). Tuotteen ostaminen alennushintaan edellyttää testitehtävien suorittamista.

Testin toteuttaa Samsungin toimeksiannosta Smartson, jonka testaajat voivat ostaa Samsung Jet Botin alennushintaan. Tehtävänä on arvioida tuotteet ja jakaa kokemuksia Smartsonin, Samsungin ja tiettyjen arvostelusivustojen kautta.

Tietoja yritykseltä Samsung

Samsung Jet Bot

Hienoa, että haluat testata Samsung Jet Bot -robotti-imuria. Tekniikan tulisi tehdä meidän kaikkien elämästä parempaa, helpompaa ja hauskempaa. Siksi Samsung kehittää edelläkävijänä innovatiivisia tuotteita, jotka ovat älykkäitä sekä entistä mukavampia, tehokkaampia ja turvallisempia käyttää.

  • LiDAR-sensori – Puhdistaa kotisi tehokkaammin ja perusteellisemmin, koska se laskee sijainnin tarkasti ja optimoi kulkureittinsä.
  • Live-siivousraportti – Päivitetty Wi-Fi-ohjaus valvoo Jet Botia mistä ja milloin vain.
  • Digitaalinen invertterimoottori – Edistyksellinen tekniikka puhdistaa kaikki lattiat tehokkaasti.

Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist, Samsung
Rikard Fornbäck

Training and Communication Specialist, Samsung

Lisää testejä yritykseltä Samsung

Lisää testejä