Haku
Ryobi Patio Cleaner

Testattavana

Ryobi Patio Cleaner

Oletko kodinomistaja, joka pitää siisteydestä ja puhtaudesta? Suosittelemme sinulle Ryobi Monitoimharja -laitetta, joka sopii kaikkien likaisien ja sammaloituneiden pintojen puhdistukseen ulkona. Tarjoamme nyt Pohjoismaissa 120 testikäyttäjälle mahdollisuuden ostaa Ryobi Monitoimharja -laite alennushintaan (129 euroa) vastineeksi videoiden ja tekstimuotoisten arvosteluiden jakamisesta. Heräsikö uteliaisuutesi? Ilmoita kiinnostuksestasi ja täytä alla oleva hakemus.

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Ryobi

Ryobi Patio Cleaner

Viimeisin Ryobi Patio Cleaner -uutuus on juuri saapunut, ja olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut tutustumaan Ryobin uuteen työkaluun ja antamaan siitä palautetta. Helpotamme kaikkien niiden kodinomistajien elämää, jotka unelmoivat puhtaista pinnoista ulkona. Ryobi Monitoimharja -laite on valikoimamme helmi. Mitään muuta et tarvitse ulkoalueiden pitämiseen puhtaina ja sammalettomina. Odotamme innolla kokemuksiasi.

  • Poista sammal ja rikkaruohot helposti laattojen ja kivirakenteiden väleistä. Hankalasta tehtävästä tuleekin hauska projekti!
  • Ei enää kipeytyneitä polvia! 18 voltin levypuhdistimen ansiosta voit tehdä työn seisten.
  • Mukana toimitettava harja sopii terassien, laattopintojen ja autotallien tehokkaaseen puhdistukseen.