Haku
Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa

Testattavana

Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa

Nyt 1000 lapsiperhettä testaavat SF Kidsin offline-toimintoa elokuvissa, sarjoissa ja kirjoissa. SF Kids on lapsille suunnattu toistopalvelu, joka tarjoaa elokuvia, sarjoja ja kirjoja. Sieltä löydät kaikki Astrid Lindgrenin rakastetut hahmot kuin uudet tuttavuudetkin kuten Pipsa Possun, Palomies Samin sekä Kasperin ja Petran, sekä monia muita!

  • Tuote Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa
  • Toimeksiantaja SF Kids
  • Testaajien lukumäärä 1 000

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on luoda tili SF Kidsillä ja testata offline-toimintoa, sekä jakaa kokemukset sosiaalisessa mediassa ja Smartsonin testaajien blogissa. SF Kidsin valikoima ja offline-toiminto arvioidaan myös nettilomakkeen kautta ja palvelu saa suosituskertoimensa.

*Valitut testaajat saavat testata SF Kidsiä maksutta 3 kuukauden ajan. Suoritettua testin saatte lisäksi 3 kuukautta maksutta SF Kidsillä, jotta voitte katsoa elokuvia ja sarjoja koko talven!

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Kids

SF Kidsin kanssa voit katsoa jälleen elokuvia ja sarjoja omasta lapsuudestasi samalla kun lapset löytävät uusia suosikkeja. Me tarjoamme kaikkea Astrid Lindgrenin rakastetuista hahmoista aina uusiin tuttavuuksiin kuten Pipsa Possu ja Palomies Sami. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, ja viimeisimpänä olemme lisänneet jännittäviä ääni- ja e-kirjoja sekä Move It-formaatin, jota sinulla on nyt mahdollisuus päästä testaamaan! Me olemme utelias porukka ja odotamme innolla kuullaksemme mielipiteesi palvelustamme!

 

  • Turvallinen ympäristö suunniteltu lapsille
  • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja, ääni- ja e-kirjoja
  • Katso offlinessa kaikilla laitteilla

Lisää testejä yritykseltä SF Kids

Lisää testejä