Haku
Oral-B Sähköhammasharjat

Testattavana

Oral-B Sähköhammasharjat

Keinotekoisen älyllinen harjaus, ikenien suojaus matkapuhelimella tai asennontunnistusteknologia kun harjaat hampaita. Nyt 200 testaajaa Ruotsissa sekä Suomessa ovat täydessä vauhdissa testaamassa Oral-B sähköhammasharjoja. Kurkkaa nähdäksesi, kun testaajat vievät hampaiden pesun täysin uudelle tasolle.

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Oral-B

Oral-B Sähköhammasharjat

Me Oral-B:llä olemme ylpeitä siitä, että useimmat hammaslääkärit suosittelevat meidän tuotemerkkiämme ympäri maailman. Sähköiset hammasharjat poistavat tehokkaasti plakkia ja tekevät hampaistasi kiiltävän puhtaat.

Tässä testissä on mahdollisuus kokeilla Genius X 20200S mallia ruusukultaisena, joka tunnistaa tekoälyn avustuksella sinun tapasi harjata hampaita, ja ohjaa sinua saavuttaaksesi parhaan tuloksen joka päivä. Tai Genius 10200S mallia, joka innovatiivisella ikeniä suojaavalla tekniikalla näyttää sinulle ne paikat joista painat liian kovaa, voidaksesi ehkäistä iensairauksia.Lisäksi tarjolla on myös perhepaketti, johon sisältyy aikuisille suunnattu Pro 2 2200S. Tämä sähköhammasharja suojaa ikeniä paineentunnistimen avulla, joka huomauttaa sinua mikäli harjaat liian kovaa. Perhepakettiin kuuluu lisäksi lasten Star Wars -sähköhammasharja, joka on suunniteltu hellävaraiseksi erityisesti lapsille.

  • Poistaa jopa 100% enemmän plakkia: pyöreä pää puhdistaa paremmin, ja saat terveemmät ikenet
  • Johtava sähköhammasharjojen valmistaja maailmanlaajuisesti
  • Suojaa ikeniäsi harjatessa
Samuel Spjut, Nordic eCommerce Marketing Manager, Procter & Gamble
Samuel Spjut

Nordic eCommerce Marketing Manager, Procter & Gamble