Haku
Testaa ja kerro mielipiteesi

Hae testaajaksi

Testaa ja kerro mielipiteesi

Kutsumme sinut testaamaan tuotteita ilmaiseksi tai alennettuun hintaan – aina autoista ja suoratoistopalveluista jäätelöön ja uusimpaan ripsiväriin. Vastineeksi jännittävistä tuotteista saat testaajana tehtäväksesi jakaa rehellisiä mielipiteitäsi. Lisäksi voit lukea tuhansien muiden mielipiteitä tuotteesta, josta olet kiinnostunut. Kaikkiin aktiivisiin testeihin voi hakea osoitteessa smartson.fi/hae-testaajaksi. Jos sivulla ei ole yhtään tuotetta, testitehtaalla on nyt hiljaista.

  • Tuote Erilaisia tuotteita Smartsonin toimeksiantajilta
  • Toimeksiantaja Smartson

Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivun alareunaan, niin voit tilata Smartsonin uutiskirjeen ja saada jatkuvasti tietoa tulevista testeistä.

Smartson toteuttaa testit Smartsonin toimeksiantajan pyynnöstä. Testaajat voivat osallistua testiin maksutta tai ostaa tuotteen alennettuun hintaan. Tehtävänä on arvioida ja jakaa kokemuksiaan tuotteesta Smartsonin kautta, esimerkiksi kirjoittamalla arvosteluja, jakamalla julkaisuja sosiaalisessa mediassa tai luomalla videoarvosteluja. Testaajan tehtävien yksityiskohdat kullekin testille esitellään hakemuksen yhteydessä.

Tietoja yritykseltä Smartson

Todella hauskaa, että olet kiinnostunut kokeilemaan tuotteita kanssamme. Smartson antaa hyödyllisiä suosituksia pieniin ja suuriin ostopäätöksiin. Testaajana saat erilaisia tehtäviä – esimerkiksi arvostelun kirjoittaminen verkkolomakkeeseen tai arvostelusivulle, videon tallentaminen tai inspiroivan julkaisun jakaminen sosiaalisessa mediassa. Kuulostaako sellaiselta, että haluaisit auttaa? Arviosi avulla meistä tulee älykkäämpiä yhdessä!

  • Kokeile jännittäviä tuotteita
  • Jaa rehellisiä mielipiteitäsi
  • Tee maailmasta hieman älykkäämpi suosituksesi avulla

Täytä lomake.