Haku
essie - kynsienhoitosarja

Testattavana

essie - kynsienhoitosarja

Tarvitsevatko kyntesi huolenpitoa? 20 testaajaa kokeilee nyt kynsienhoitotuotepakettia yhteistyössä essien kanssa. Ensimmäisessä paketissa on kynsiin hoitavasti vaikuttava kynsinauhaöljy sekä nail perfector, joka parantaa kynnen rakennetta ja väriä. Pakettiin sisältyy manikyyrisarja aluslakalla ja vaaleanpunaisella kynsilakalla. Valittuna testaajana tehtävänäsi on kirjoittaa rehellisiä arvosteluja tietyille sivustoille.

  • Tuote essie - kynsienhoitosarja
  • Toimeksiantaja essie
  • Testaajien lukumäärä 20
  • Hakemusten lukumäärä 594

Setti 1:
essie on-a-roll apricot nail and cuticle oil
SVH 14,5 EUR
essie good as new nail perfector
SVH 13,9 EUR

Setti 2:
essie strong start base coat
SVH 13,5 EUR
essie original 13 mademoiselle
SVH 12,5 EUR

Testin suorittaa Smartson essien toimeksiannosta, eikä testaajille koidu siitä kuluja. Testaajien tehtävänä on kirjoittaa arvosteluja tietyille sivustoille ja vastata Smartsonin arviointilomakkeeseen.

Tietoja yritykseltä essie

Essie - kynsienhoitosarja

Kauniit kädet ja kynnet eivät synny itsestään – niitä on hoidettava ja suojeltava. Täydellisen manikyyrin salaisuus ovat hyvin hoidetut ja vahvat kynnet. Annamme sinulle mahdollisuuden testata yhtä essien rutiineista, joten valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva tuotepaketti ja ota tuotteet osaksi kynsienhoitorutiinejasi, jotta ne näyttävät kauniilta ja huolitelluilta. Odotamme kuulevamme kokemuksistasi essie-tuotteiden parissa!


Setti 1: Vahingoittuneiden kynsien hoito

  • Good as new nail perfector – toimii kynsien peiteaineena ja auttaa tasoittamaan kynsien luonnollista rakennetta ja väriä.
  • On-a-roll cuticle oil – kynsinauhaöljy, joka kosteuttaa ja hoitaa kynsiäsi.
     

Setti 2: kaksivaiheinen manikyyri antaa hienot ja huolitellut kynnet 

  • Strong start – aluslakka, joka vahvistaa ja hoitaa kynsiäsi kynsilakan alla.
  • Mademoiselle – klassinen, vaaleanpunainen, lähes läpinäkyvä väri, joka antaa kynsille luonnollisen ja elegantin ilmeen.